Spiegelzwembad in zichtbeton

Een spiegelzwembad in zichtbeton is de ideale keuze wanneer er geopteerd wordt om met natuurlijke materialen te werken. Dit zorgt vaak voor een betere integratie van het spiegelzwembad in de omgeving.

Het ruwe beton blijft zichtbaar maar zoals hier gebeurde kan dankzij een omranding met verouderde Belgisch arduinsteen een mooi effect bekomen worden.

Bij dit zwembad van 4m op 11m werd gekozen voor verwarming met warmtepomp. Een ingewerkt automatisch rolluiksysteem zorgt voor een optimaal behoud van warmte en houdt het water proper. Het water wordt ontsmet met een UVC sterilisator om zo weinig mogelijk chloor te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid, zo gaat het zwembad in zichtbeton ook langer mee.

In de moderne architectuur wordt zeer vaak gebruik gemaakt van zichtbeton. De keuze voor een spiegelzwembad in zichtbeton sluit hier uitstekend op aan. Het staat voor eenvoud en een strak en minimalistisch design. De afwerking gebeurt zeer fijn zodat het voldoet aan hoge esthetische eisen.

Geen franjes, enkel de essentie: een puur zwembad.

Technische kenmerken:

  • Spiegelzwembad in zichtbeton
  • Overloop voor watercirculatie
  • Afmetingen: 4m*11m, diepte 150cm
  • Verwarming: warmtepomp
  • Waterbehandeling: UVC sterilisator
  • automatisch rolluiksysteem

Bekijk nog een overloopzwembad

Prachtige afwerking met verouderde belgische arduin voor authentieke uitstraling.
Blauwe schuimlaag in polyester voor waterdicht maken van de overloopgoot.
Afgewerkte badkuip uit gewapend beton.
Alle voorzieningen langs de buitenkant van de betonnen badkuip.
De basis van het zwembad bij het begin van de aanleg.