Overloopzwembad bij moderne nieuwbouw villa.

Dit openlucht overloopzwembad in de Antwerpse kempen ziet er door zijn rechthoekige vorm vrij standaard uit. De uitstekende integratie met het woonhuis, terras en poolhouse maakt dit geheel uniek. In het huis zorgen grote raampartijen voor een maximum aan licht met prachtig zicht op de tuin en het spiegelzwembad.

Het buitenzwembad werd als uitloper van het terras verwerkt in de woning. De kuip uit gewapend beton werd afgewerkt met granieten vloertegels die ook rondom het huis gebruikt werden. Het mooie poolhouse aan de zijkant van het bad zorgt dan weer voor schaduw en afkoeling op warme zomerdagen. De luxueuze materialen gebruikt bij de afwerking van dit bad zorgen voor een knap ogend geheel. Hierbij valt de witte trap in Corian kunststof op, een materiaal die in de rest van het huis veelvuldig gebruikt werd.

Dankzij de ingebouwde jetstream hoeft de echte zwemmer niet voortdurend heen en terug te zwemmen. Dit creëert een gevoel van een eindeloos zwembad. Samen met de ingewerkte onderwaterspots zorgt dit gegarandeerd voor vele uren zwemplezier!

Technische Fiche:

  • Gewapend beton met granieten afwerking
  • Automatisch ingewerkt rolluiksysteem
  • Afmetingen: 6m*12m met maximale diepte van 2m
  • Waterbehandeling: Standaard circulatiepomp met zandfilter en automatische ontsmetting op basis van ozon. Dit zorgt voor een minimum verbruik van Chloor.
  • Verwarming: Gekoppeld aan warmtepompsysteem van de woning zelf.
Prachtige zicht op de tuin en poolhouse met schaduwafdak.
Ook vanuit de leefruimte is er een prachtig zicht op het zwembad.
Prachtige moderne villa mooi ingewerkt in groene omgeving.
Prachtige moderne villa mooi ingewerkt in groene omgeving.
Natuursteen komt ook terug in trap naar inkomhal.