Zwembadrenovatie

Is je zwembad verouderd of verwaarloosd en is het dus tijd voor een zwembadrenovatie? Antheunis zwembaden is niet enkel een specialist in het aanleggen en bouwen van nieuwe zwembaden, we hebben ook pakken ervaring met de renovatie van een bestaand zwembad.

Onze specialisten in zwembadrenovatie toveren je zwembad in een handomdraai om tot een sprankelend nieuw zwembad.

Toen de eigenaar van dit zwembad bij ons aanklopte voor de renovatie van zijn ‘verwaarloosde’  buitenzwembad, werden zijn wensen eerst zorgvuldig besproken en werd nagegaan welke mogelijkheden er waren voor een grondige zwembadrenovatie. Het oude zwembad was bekleed met polyester. Samen werd beslist om heet nieuwe zwembad te bekleden met mozaïek.

Voor onze experts is dit uiteraard geen enkel probleem. De polyesteren bekleding wordt volledig afgeschuurd en er wordt een grote tent over het zwembad geplaatst om in de meest ideale omstandigheden te kunnen werken. Eenmaal het zwembad volledig opgeschuurd is, wordt de mozaïek gelijmd volgens de regels van de kunst en opgevoegd met epoxy.

Zo bekom je een prachtig vernieuwd zwembad waar je nog jaren van kan genieten! Heb je vragen voor één van onze specialisten? Neem dan snel contact met ons op!

 

Verouderd buitenzwembad
Mozaïek
Mozaïek